Általánosságban elmondható, hogy amihez van, ill. az országon belül beszerezhető a kellékanyag, azt megpróbáljuk megjavítani. Műanyag, ill. kerekes bőröndökkel nem foglalkozunk. A teljesség igénye nélkül, különféle táskák, mint az iskolatáska, övtáska, autóstáska, motorostáska, aktatáska, bevásárlótáska, utazótáska, alamizsnástáska, estélyitáska, színházitáska, fegyvertáska, diplomatatáska, laptoptáska, piperetáska, orvositáska, matróztáska, golftáska, ridikül, shopper, ... Antik táskák restaurálásával és a luxus márkák javításaával is kereshetsz. Apróáruk, pénztárca, levéltárca, mobiltok, késtok, szemüvegtok, kulcstartó, bőrnyaklánc, bőrkarkötő, óraszíj, szütyő,bugyelláris, tarsoly, tarisznya, buksza, dohányzacskó. Börből készült állatfelszerelés, póráz, idomítóeszköz, ill. börből készített öltözékkiegészítők, mint pl. az öv, bőrnyakkenő, stb., de babakocsiheveder javítást is kértek tőlünk. Ezen túl kerékpárülés, robogóülés, motorülés átbőrözését is megoldjuk.

A javítás költsége nagyban függ a helyreállítás típusától, mértékétől, valamint az anyagtól. Kérlek, küldj fotókat a javítandó termékről és a hibáról és 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot. A javítási díj nem tartalmazza a csomagküldési díjat!

Leadni személyesen Rákosszentmihályon, 1162. Béla utca 124. alatt van lehetőség, de elküldheted nekünk egy közeli csomagautómatába is! Átvétel is a fenti címen személyesen, előre egyeztetett időpontban, vagy ha csomagautomatába küldted, úgy onnan vissza is küldjük a megjavítot terméket.

Banki átutalással, utánvéttel, vagy készpénzben.
A banki átutaláshoz a nevem, számlaszámom:
Lusthaus József
12011416-01487151-00200001

Minden javítási munka egyedi, és az elkészülés ideje függ attól, hogy van-e raktáron hozzá kellékanyag, segédanyag, bőr, stb. Ha látjuk a feladatot, akkor tudunk már időt mondani a javításra. Hozd el, vagy küldj róla fotót e-mailben és 24 órán belül visszajelzünk.

Minden javítási munkát szakszerűen, precízen oldunk meg, egy év garanciát vállalunk minden általunk végzett munkára, ami nem jelenti azt, hogy nem fog kitartani akár 10 évig! Minden munkáról nyugtát kapsz, de ha jelzed számlaigényedet, úgy akár - mint magánszemély - e-számlát is kaphatsz, hogy elszámolhasd például egy biztosítás keretén belül. Fontos, hogy KATA-s vállalkozó lévén, már KIZÁRÓLAG magánszemélyeknek számlázhatunk.

Gondosan becsomagolod a terméket és kiválasztod a csomagküldő céget. Webes felületen, vagy a letöltött app-al megadod a csoagfeladáshoz szükséges adatokat, név, cím, e-mail, telefonszám, a mi adatainkat és kiválasztod a hozzánk közeli csomagautómatát. Postacímre nem fogadunk csomagküldeményeket, mivel nem vagyunk folyamatosan elérhetők ott. A visszaküldés hasonlóan automatából automatába történik. Előre egyeztetett időpontban személyesen is leadhatod, ill. átveheted a terméket az 1162. Béla utca 124. alatt.